Home Locuri pescuit Partide ID:14135

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Podari
loc. Florica, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person gilardino
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility281 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/12ore;100ron/24h

label_outline
Drum de acces
greoi pe timp de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
caranati afumati, la somn si la crap boaba uscata montura.


label_outline
Comentariu despre partida
O balta frumosa, cu un peisaj frumos, chiar te relaxezi pe acesta balta chiar daca nu prinzi peste. Am prins si ceva peste, am avut si noroc ca chiar astazi populau balta cu crap si somn. Am prins 2 ciortani si 2 somatei in total 8kg de peste; multumit din toate puctele de vedere de acesta balta tineti-o tot asa.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Somn african/pitic: 4 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]