Home Locuri pescuit Partide ID:12930

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Maiorul
loc. Belciugatele, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person dan-il
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
foarte bun, drum pietruit chiar si pe malul lacului.

label_outline
Momeli folosite:
patratica, virmusi, porumb, pufulete; rezultate am avut la viermus si pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Pana vineri taxa a fost de 30 lei; am fost un pic jenati de conditiile meteo anuntate la tv dar am fost foarte inspirati ca am hotarat sa mergem la balta deoarece conditiile meteo au fost foarte bune! O balta curata si frumosa, nota 10 din punctul asta de vedere; in afara de momentul in care am fost taxati, paznicii nu ne-au mai deranjat deloc, iarasi nota 10. Partida a fost facuta pentru relaxare si pestele probabil si-a dat seama; capturile au fost mici, dar si noi incepatori in ale pescuitului, asa ca partida a fost reusita deoarece am avut liniste si a tras si ceva carasel (25-30 cm), dar vecinii au prins caras la 400 g; alta specie mai mare nu am vazut ci doar regina si biban. Nu stiu exact care era limita maxima de retinut, asa ca voi trece 5 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Biban: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]