Home Locuri pescuit Partide ID:1254

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Peris
loc. Peris, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person geto-dac
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility100 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe 16.06.2004 la Peris impreuna cu un prieten. De la ora 5 la 16, am prins un carasel mai mic decat palma si un biban lung de o palma. Balta era frumoasa, dar parea moarta. Langa noi mai erau doi pescari care dupa ce au vazut ca in patru ore au scos doar un ciortanel la un kil s-au plictisit si au plecat. Pe partea cealalta (noi am dat de pe partea cu case, in dreptul unui umbrar)alti doi pescari veniti cu o zi inainte au scos doi ciortani, asa ca pe la 12 au plecat dezamagiti. Balta pare destul de buna, dar are toane. In luna mai am fost aici cu acelasi prieten.E adevarat ca eu nu am prins nimic, dar el a scos patru crapi frumosi. Cel mai mare avea peste 6 kg. Taxa este 300.000 pe zi. Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]