Home Locuri pescuit Partide ID:1110

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Padureni
loc. Moacsa, jud. Covasna

  • Adaugat de: person Edy77
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility78 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Lac mare frumos........peste mai putin....dar ce este e frumos......locuri de pescuit putine (crengi copaci sub apa care are si 15 m adincime)multa lume vara in weekend se scalda lumea in prostie se da cu barca asa ca de prins peste nu poti decit de la 06 pina la 11 dimineata dupa care incepe nebunia peste este dar putin raportat la suprafata lacului sint sanse pt cei care pot lansa la cel putin 90m..........nu mai e ce a fost pe vremuri acum 10 ani in 3 zile de pescuit prindeai usor 60-80 kg de peste...........acum aceasta valoare impartit la 20 :-)) Taxa pe 2004: 150.000 localnici lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]