Home Locuri pescuit Partide ID:10890

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Enisala
loc. Enisala, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person marusanu
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility38 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drum a fost excelent, doar daca ploua foarte mult trebuie sa va faceti griji, recomand sa evitati drumul prin Slava Rusa mergeti mai inainte pana la E22 Ct- Tl chiar daca mai ocoliti cativa Km dar drumul este foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit cam tot ce se putea, mai putin rama neagra (Serpeasca) cu care alti pescari au prins Anghila. Rezultate notabile au fost la rama cu viermusi (Carcalete) te omoara carasul la 400-500g la undita.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida buna de pescuit pot sa spun. Am ajuns Sambata la 4 dim si am pescuit pana dum la 12. Am fost pt prima data la Enisala si am ramas impresionat profund de peisaj si nu numai, o varietate de pasari cum nicaieri nu am mai vazut (Pelicani, Lebede, Gaste, Rate, Lisite etc..) ce sa zic … super o sa revin cu siguranta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 15 kg
-Salau: 1 kg
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]