Home Locuri pescuit Partide ID:10238

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ganeasa
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person dudi_iancu
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility408 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
bun chiar si pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
porumb si bomba.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit sambata 13.10.2007 iar partida a avut doua reprize total diferite. Pana sa inceapa ploaia am luat 5 carasi. Cat a plouat am stat in masina. Dupa ce s-a oprit ploaia, pe la ora 15, am luat 3 crapi intre 3 si 4,5 kg. Am pescuit in bazinul 2 care, dupa parerea mea, are foarte mult peste (se ridicau crapii la suprafata apei cu zecile). De retinut ca paznicul este un om amabil si civilizat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 11 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]