Home Forum Subiecte Recomandare balta pescuit - Prahova / Dambovita

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Recomandare balta pescuit - Prahova / Dambovita

  • Adaugat de: person Myky2k1
  • scheduleacum 7 ani
  • comment0 raspunsuri
  • visibility498 afisari
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit stationar

Buna ziua.

Caut si eu o balta buna de pescuit, in zona Prahova - Dambovita, unde se poate prinde peste, eventual si de noapte, cu loc linistit pe campie, fara copaci in zona (pescarii incepatori arunca lansete in copaci )= )

Ma intereseaza in principal un loc unde nu exista limita pentru numarul de lansete / bete folosite, in limita bunului simt.


Multumesc frumos.


fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]