Logo Pescuit pescar fish fishing crap  rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 37
19-08-2017

Fishing fish crap pescuit sportiv pescari peste rapitor

Concursuri 2006 (Pescuitul.ro)


  • Concursul maraton "e-Pescarul Sportiv" (Editia a III-a)

Concursul maraton e-Pescarul Sportiv - care va premia posesorul celei mai frumoase capturi prezentate in cadrul site-ului www.pescuitul.ro. Participantii vor trimite fotografii cu capturi, online, prin posta (destinatar: Gheorghe Ion, CP 3-28, Bucuresti) sau prin email (imagini scanate, recomandabil in format jpg). Fotografiile sau imaginile trimise vor fi cat mai clare si fara urme de prelucrari suplimentare. (Detalii).

  • Concursul "Pescarul foto-amator " - (Editia a II-a)

Site-ul www.pescuitul.ro a lansat concursul cu fotografii "Pescarul foto-amator". Pentru a participa la acest concurs, trimiteti o fotografie (online, prin email: redactia@pescuitul.ro sau prin posta - Gheorghe Ion, CP 3-28, Bucuresti) facuta si semnata de dvs., care sa contina capturi, instantanee inedite cu pescari, peisaje specifice mediului acvatic, aspecte legate de poluarea apelor sau braconaj etc. (Detalii).

  • Concursul "Articolul Anului" (Editia a III-a)

Concursul va premia autorul celui mai apreciat articol despre pescuit, publicat in paginile site-ului www.pescuitul.ro. Articolele pot fi de natura tehnica (descrierea unor tehnici sau echipamente de pescuit) sau pur si simplu povestiri despre intamplari la pescuit. Premii deosebit de atractive. (Detalii).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii