Logo Pescuit pescar fish fishing crap rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 138
25-06-2017

Fishing fish crap pescuit sportiv pescari peste rapitor

Concursuri 2006 (Pescuitul.ro)


 • Concursul maraton "e-Pescarul Sportiv" (Editia a III-a)

Concursul maraton e-Pescarul Sportiv - care va premia posesorul celei mai frumoase capturi prezentate in cadrul site-ului www.pescuitul.ro. Participantii vor trimite fotografii cu capturi, online, prin posta (destinatar: Gheorghe Ion, CP 3-28, Bucuresti) sau prin email (imagini scanate, recomandabil in format jpg). Fotografiile sau imaginile trimise vor fi cat mai clare si fara urme de prelucrari suplimentare. (Detalii).

 • Concursul "Pescarul foto-amator " - (Editia a II-a)

Site-ul www.pescuitul.ro a lansat concursul cu fotografii "Pescarul foto-amator". Pentru a participa la acest concurs, trimiteti o fotografie (online, prin email: redactia@pescuitul.ro sau prin posta - Gheorghe Ion, CP 3-28, Bucuresti) facuta si semnata de dvs., care sa contina capturi, instantanee inedite cu pescari, peisaje specifice mediului acvatic, aspecte legate de poluarea apelor sau braconaj etc. (Detalii).

 • Concursul "Articolul Anului" (Editia a III-a)

Concursul va premia autorul celui mai apreciat articol despre pescuit, publicat in paginile site-ului www.pescuitul.ro. Articolele pot fi de natura tehnica (descrierea unor tehnici sau echipamente de pescuit) sau pur si simplu povestiri despre intamplari la pescuit. Premii deosebit de atractive. (Detalii).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 • Concursul maraton "e-Pescarul Sportiv" (Editia a II-a)

  Castigatorul editiei 2003-2004 a concursului e-Pescarul sportiv este Stefan Ionita din localitatea Bucuresti. Captura este un somn de 1.68 m, estimat de noi la 42-46 kg (vezi foto) si care a obtinut 132 puncte. Departajarea fata de ceilalti concurenti, cu capturi similare, a fost facuta pe baza detaliilor oferite de autor, conform cerintelor regulamentului, precum si a criteriului sportivitatii.

  Castigatorul concursului va primi diploma "e-Pescarul sportiv 2004" si premii in echipamente de pescuit, plus alte bonusuri. Vom reveni cu detalii.

  Alte nominalizari:
  - Adrian Verdes - Bacau - (Somn 44 kg - Vezi foto) ;
  - Gheorghe Dinuta - (Stiuca 13 kg - Vezi foto) ;
  - Ciobanu Lucian - Calafat - (Somn 40 kg - Vezi foto) ;
  - Adrian Eftimie - (Crap 20.2 kg - Vezi foto).

 • Concursul "Articolul Anului" (Editia a II-a)

  Castigatorul concursului Articolul Anului 2003-2004 este dl. Mihai Octavian VINTURACHE cu articolul Expeditia de miercuri . Articolul mentionat are o valoare literara remarcabila, fiind apreciat de numerosi pescari si cititori ai site-ului nostru.

  Castigatorul concursului va primi diploma "Pescuitul.ro - cel mai bun articol - 2004" si premii in echipamente de pescuit, plus alte bonusuri. Vom reveni cu detalii.

  Alaturi de castigatorul concursului s-au remarcat I.V.Patrascu, Adrian Avel, Arpad Dezso si Eliza Diana Neuner care au publicat in site-ul nostru mai multe articole cu certa valoare literara si educativa.

 • Concursul "Pescarul foto-amator " (Prima editie)

  Castigatoarea concursului Pescarul foto - amator, prima editie, este Neagu Maria, autoarea fotografiei "Pescuit in culori", ID=671.

  Castigatoarea concursului va primi diploma "Pescarul foto-amator 2004" si un performant aparat foto digital marca Fuji FinePix S 5500.

 • Premiile pentru participarea la Forumul Pescuitul.ro

  In urma lansarii forumului Pescuitul.ro, primii doi participanti la discutiile pe forum sunt rasplatiti cu doua premii. Fericitii castigatori sunt: Constantin Gelu (autorul primului subiect postat pe forum) si Falca Celescu Marius (autorul primului raspuns postat pe forum).

  Cei doi premiati pentru participarea la forumul Pescuitul.ro vor primi ca premiu cate o varga carbon de 6 m plus alte premii. Vom reveni cu detalii.

  Echipa Pescuitul.ro


Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii